Grøn omstilling begynder med et grønt mindset!

25. juli 2024
AMU_Danmark_nyhed_(1)

Virksomhedsservice ved Haderslev Jobcenter fremhæver ESG og bæredygtighed. Og hos AMU SYD kan du lære om klimaforhold, medarbejderadfærd, CO2-reduktion, energikilder og meget mere. 

Mathias Tanggard er et inspirerende eksempel.

Hans rejse mod arbejdsmarkedet har været alt andet end nem. 
Efter at have gennemført et STU-forløb og været i praktik som pedelmedhjælper hos Spiras, deltager Mathias nu i et kursus, der forbereder ham til at vejlede virksomheder om bæredygtige praksisser. Dette kursus giver ham en dyb forståelse af klimarealiteter, energikilder, CO2-reduktion og medarbejderadfærd. Snart forventes han at skifte sin uddannelseshjælp ud med en lønnet stilling som pedelmedhjælper hos Haderslev Murerforretning ApS.

Dette kursus er en del af en større indsats for social inklusion i sønderjyske virksomheders grønne omstilling. Initiativet er et samarbejde mellem Sønderborg, Tønder, Aabenraa og Haderslev kommuner, som alle støtter op om den bæredygtige udvikling.


Hos AMU Danmark tror vi på, at investering i miljøvenlige løsninger og socialt ansvar er nøglen til en robust og fremtidsorienteret erhvervssektor. Ved at uddanne og inkludere forskellige grupper i arbejdsmarkedet, bidrager vi til en grønnere og mere inkluderende fremtid.

Fokusset på bæredygtighed og social inklusion skaber ikke kun bedre arbejdspladser, men også et stærkere og mere ansvarligt samfund. Mathias’ historie er blot et eksempel på, hvordan disse initiativer kan gøre en forskel for enkeltpersoner og virksomheder.