Billede
banner-01
Navn
Ligeud ad landevejen...
Beskrivelse
En indgang til hele det danske udbud af kurser og uddannelser. Ring til AMU Danmark og få en professionel uddannelsesrådgivning til din virksomhed. Vi giver gode råd og hjælp, så du nemt kommer i gang!
Billede
banner-02
Navn
Hæv kompetencerne
Beskrivelse
Når du kontakter AMU Danmark, hjælper vi dig med at planlægge og gennemføre lige præcis de kurser som du ønsker – lige præcis dér, hvor du ønsker dem.
Billede
banner-03
Navn
Ring 2222 3444
Beskrivelse
Du behøver kun ét telefonnummer til Danmarks største uddannelsesudbud. Hos AMU Danmark står vores konsulenter klar til at vejlede alle virksomheder, som ønsker at udvikle deres medarbejdere og finde det helt rigtige kursus- eller uddannelsesforløb.
Billede
banner-04
Navn
Fleksible uddannelsesforløb
Beskrivelse
Skræddersy et kursusforløb til netop din virksomhed! Hos AMU Danmark er vi specialiserede i at efteruddanne medarbejdere indenfor transportområdet. Vi er i tæt dialog med branchen, og vi tilpasser løbende kursernes indhold, så de matcher virksomhedernes behov.
Billede
banner-05
Navn
Danmarks største udvalg af kurser og uddannelser
Beskrivelse
Gå på opdagelse i vores kæmpestore udbud af kurser og uddannelser. Vi hjælper alle virksomheder med at få overblik over behov, muligheder og økonomi i forbindelse med efteruddannelse. Der er også mulighed for onlineundervisning på nogle kurser.

Om AMU Danmark

Hvem er AMU Danmark?

 • En sammenslutning af 16 danske erhvervsskoler og AMU-udbydere, der dækker hele landet 
 • AMU Danmarks samlede uddannelsesportefølje rummer det bredeste samlede uddannelsesudbud i Danmark
 • Hjælper virksomheden med administrationen ifm. uddannelse og kompetenceudvikling


Hvorfor vælge AMU Danmark?

 • Én indgang til hele det danske udbud af AMU uddannelser
 • Målrettet og kvalificeret uddannelsesplanlægning for alle dine medarbejdere 
 • Alt er samlet ét sted
 • Vi dækker hele landet
 • Ét telefonnummer og én kontaktperson
 • Vi søger godtgørelse og tilskud for virksomheden
 • Uddannelsesleverancer når virksomheden har brug for det
 • Høj kvalitet og leverancesikkerhed
 • Fokus på både rekruttering og kvalificering
 • Aften- og weekendkurser er også en mulighed
 • Muligheder for online forløb og blended learning på nogle uddannelser 


Vi tilbyder samarbejdsaftaler og totalløsninger med fuld service

Med en samarbejdsaftale i hånden til AMU Danmark, får din virksomhed hjælp til alt det administrative arbejde, der er i forbindelse med planlægning af uddannelse af dine medarbejdere.


Vores kursistadministration står for det hele - lige fra indkaldelse af medarbejdere til afregning af refusionsmidler. Og du får også mulighed for gratis tilmeldingsservice til efteruddannelse.

 • Vi tager os af uddannelsesplanlægning
 • Vi sikrer fornyelser af medarbejdernes lovpligtige certifikater og efteruddannelse
 • Vi klarer kursusindkaldelse til medarbejderne
 • Vi hjælper med søgning af VEU-godtgørelse 
 • Vi hjælper med søgning af kompetencefondsmidler


Samarbejde om rekruttering af kvalificeret arbejdskraft

(elever og lærlinge)

Flere virksomheder og brancher oplever, at det er blevet sværere at få fat i de elever, de gerne vil have. I AMU Danmark kan man etablere forskellige rekrutteringssamarbejder ifm. elever. F.eks. ved udarbejdelse af rekrutteringsstrategier smm. virksomhederne og/eller gennem match-making aktiviteter. AMU Danmark hjælper ligeledes til ifm. udarbejdelsen af elevkontrakter og andre administrative opgaver (f.eks. indrapporteringer til ministeriet, tilmelding til AUB mv.).Samarbejde om kvalificering (egne medarbejdere)

I mange tilfælde er der ikke behov for rekruttering, og en virksomheds kompetencebehov kan imødekommes gennem efteruddannelse af de medarbejdere, som man allerede har. Gennem AMU Danmark kan man arbejde med identifikation og kvalificeringen af medarbejdere - og gerne på måder, der kan lette virksomhedernes brug af efteruddannelsessystemet, herunder tilbydes f.eks.:

 • Realkompetencevurderinger til alle medarbejdere (en RKV inddrager medarbejdernes samlede viden, færdigheder og kompetencer, uanset hvor, hvornår eller hvordan, de er erhvervet)
 • Rådgivning og vejledning om opkvalificering af ufaglærte medarbejdere til faglært niveau via EUV. Medarbejdere, som ønsker en erhvervsuddannelse for voksne (EUV), kan modtage merit for eksisterende kompetencer og dermed afkorte deres uddannelsestid
 • Strategisk uddannelsesplanlægning for deltagende virksomheder. Gennem AMU Danmark kan udarbejdes en strategisk uddannelsesplan for deltagende virksomheder. Planen vil give et samlet overblik over alle medarbejderressourcer, og derved styrke mulighederne for at forbedre virksomhedernes langsigtede kompetenceberedskab
 • Skræddersyede forløb. AMU Danmark tilbyder at tilrettelægge og gennemføre 100% virksomhedstilpassede og skræddersyede efteruddannelsesforløb, som kan afvikles hos skolerne eller hos virksomhederne selv


Samarbejde om sammenhængende HR-løsninger

AMU Danmark tilbyder, at hjælpe virksomheder med alle aspekter af medarbejderes uddannelse, efteruddannelse, opkvalificering og kompetenceudvikling. Med en sådan ”totalløsning” opnår virksomhederne en ”fuld serviceaftale”, og AMU Danmark påtager sig ansvaret for at finde de rigtige kurser til medarbejderne, sørge for tilmelding til kurserne og søge om VEU-godtgørelse på virksomhedens vegne.

AMU Danmark tilbyder ligeledes en løbende overvågning af virksomhedernes certifikater, så relevante medarbejdere automatisk indkaldes og får certifikaterne fornyet. Med sådanne aftaler løfter AMU Danmark hele den administrative byrde for virksomheden, og sikrer gennem løbende møder, at virksomheden får den nødvendige støtte til såvel rekruttering som kvalificering af alle dens medarbejdere.


Hos AMU Danmark står vores konsulenter klar til at vejlede virksomheder, som ønsker at udvikle deres medarbejdere. Måske ved du allerede hvilket uddannelsestilbud, som I har brug for – og hvis ikke, så står vores konsulenter også klar til at lave en plan for, hvordan I finder det helt rigtige kursus- og uddannelsesforløb. 

UDDANNELSESINSTITUTIONER


Billede
logo-udd-tec
Navn
TEC København
Billede
logo-udd-celf
Navn
CELF Lolland Falster
Billede
EUCSj logo_BLÅ_sort_skrift_uden_www.PNG
Navn
EUC Sjælland
Billede
logo-udd-u-nord
Navn
U/NORD Nordsjælland
Billede
logo-udd-zbc
Navn
ZBC
Billede
logo-udd-tradium
Navn
Tradium
Billede
logo-udd-learnmark
Navn
LEARNMARK
Billede
logo-udd-amu
Navn
AMU Syd
Billede
logo-tech-aarhus
Navn
AARHUS TECH
Billede
logo-udd-uch
Navn
UCH Holstebro
Billede
amulogo
Navn
AMU Nordjylland
Billede
logo-euc-lillebaelt
Navn
EUC Lilllebælt
Billede
logo-euc-syd
Navn
EUC Syd
Billede
logo-euc-nord
Navn
EUC Nord
Billede
logo-euc-nordvest
Navn
EUC Nordvest
Billede
logo-amu-fyn
Navn
AMU Fyn